Saunajärven metsästysmahdollisuudet

Pienriista:

Kainuu ja Kuhmo tarjoavat hyvät metsästysmahdollisuudet. Saunajärven lomamökit sijaitsevat metsähallituksen Etelä-Kuhmon pienriista metsästyslupa-alueella. Etelä-Kuhmon metsästyslupa-alueen pinta-ala on noin 92 000 ha. Myös muut Kuhmon metsähallituksen alueet ovat siedettävän ajo-matkan päässä mökeiltä.

Meillä on käynyt myös metsästysvieraita, joilla on ollut metsästysluvat Pohjois-Karjalan Nurmeksen puolelle Peurajärvi-Mujejärvi alueelle. Alueelle pääsee myös sujuvasti mökeiltä. Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueiden metsästysrajoitukset saattavat poiketa toisistaan.

Alueille metsästyslupia myy metsähallitus.

Hirvi:

Jos et ole minkään metsästysseuran jäsen, niin sinulla on mahdollista päästä myös hirviporukkaan mukaan. Hirvimetsälle osallistumispakkoa ei ole. Voit osallistua hirvenmetsästykseen silloin kun sinulle passaa. Ilmoittautuminen porukkaan vaaditaan tammikuun loppuun mennessä.

Majava:

Tilan mailla on myös majavia. Vuosien saatossa majavia on saatu saaliiksi Karkupuron, Hakojoen ja Pihlajapuron varrelta lukuisia sekä keväällä ja syksyisin. Majavan metsästyslupa sisältyy tilan mailla mökin vuokraan. Myös metsähallituksen mailla majavaa esiintyy hyvin.


Metsästysmahdollisuuksista voit kysellä lisää

Puh. 0400 892 194 tai jari.kahkonen@live.com

Onnistuneen jahtipäivän jälkeen